Abrikozen lip scrub

Thema

Wanneer je last hebt van schilferige lippen dan is het heel fijn om deze abrikozen lip scrub te gebruiken om ze weer mooi en zacht te krijgen. Breng de lip scrub aan op natte lippen  en masseer de lippen in een cirkelvormige bewegingen. De milde exfoliatie verwijdert schilfertjes en verhoogt de bloedsomloop in de lippen voor een vollere look. Spoel je lippen hierna af en breng een rijke lippenbalsem aan.

Ingrediënten
1 eetlepel suiker (wit, bruin of rietsuiker)
2 theelepels abrikozen olie
3 druppeltjes vanille extract
Benodigdheden
vijzel
schaaltje
eetlepel
theelepel
klein potje om in te bewaren
Houdbaarheid
Controleer de houdbaarheid van je oliën voor de houdbaarheidsdatum, jouw lip scrub is ook na deze datum niet meer te gebruiken. Heb je enkel verse ingrediënten gebruikt voor je zelfgemaakte lip scrub, dan is deze 9 maanden houdbaar.

Zo maak je het
Doe een eetlepel suiker in een vijzel en maal kort om de suikerkristallen net iets fijner te maken. Het fijne suiker zocht voor een zachtere exfoliatie van de lippen. Doe de fijngemalen suiker in een schaaltje en meng met de abrikozen olie. Voeg hier de druppeltjes vanille extract aan toe en roer enkele minuten om ervoor te zorgen dat de vloeibare lipingrediënten alle suiker omhullen. Je mag altijd nog wat extra abrikozen olie toevoegen wanneer je dit een fijnere structuur vind geven. Gebruik wat je nodig hebt en bewaar de overige lip scrub in een klein luchtdicht potje.


Heb je dit beauty recept gemaakt?
Laat ons weten wat je ervan vindt! Laat hieronder een reactie achter en deel jouw foto op Instagram met #mijnhuydt.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*