Home Ruilen en retouren

Ruilen en retouren

Voorwaarden
Je mag de artikelen binnen de zichttermijn van 14 dagen gratis ruilen of retourneren. Dit geldt ook voor sale artikelen. Wanneer de door Huydt afgeleverde artikelen niet binnen 14 dagen na ontvangst worden teruggezonden, gelden de zaken als geaccepteerd.

Wij accepteren alleen geretourneerde artikelen die:
in de originele onbeschadigde verpakking worden teruggezonden
onbeschadigd en ongebruikt zijn
voldoende gefrankeerd zijn
alle meegezonden gifts bevatten die meegezonden worden

Indien de artikelen ongebruikt en onbeschadigd zijn en tijdig en correct zijn geretourneerd, voldoet Huydt de betaalde prijs (exclusief eventuele verzendkosten en cadeauservice) uiterlijk binnen 14 dagen na retour ontvangst van de artikelen.

Wil je een artikel retour sturen, stuur dan even een mailtje naarinfo@huydt.nl voor verdere instructies.

Artikel niet naar wens
Indien de artikelen ongebruikt en onbeschadigd zijn en tijdig en correct zijn geretourneerd, voldoet Huydt de betaalde prijs exclusief eventuele kosten voor de cadeauservice uiterlijk binnen 2 weken na retour ontvangst van de artikelen. Voor het gedeelte dat eventueel is betaald met een een cadeaubon van Huydt, ontvang je een waardebon van Huydt.

Artikel defect, incompleet, of beschadigd ontvangen
Wanneer je onverhoopt een verkeerd of beschadigd artikel hebt ontvangen kun je eerst contact opnemen met de klantenservice via ons contactformulier of info@huydt.nl. Stuur bij een beschadigd artikel altijd een foto mee van het probleem en vermeld duidelijk het factuurnummer van de bestelling. Wij zullen de artikelen kosteloos omruilen.