Over Huydt

Huydt staat voor echte natuurlijke verzorging en biedt een unieke reeks met natuurlijke cosmetica ingrediënten. Al duizenden jaren gebruiken mensen kruiden, oliën, boters en meer natuurlijke ingrediënten om de huid te genezen, te verzorgen en te voeden. We hebben huidverzorging bereid met kruiden, oliën en boters zoals we voedsel bereiden in de keuken, waarmee we ons eigen lichaam ondersteunen om een ​​sterke, gezonde en veerkrachtige huid te creëren. Pas in onze recente geschiedenis zijn we het contact met de natuur een beetje kwijtgeraakt, omdat kant en klare schoonheidsproducten ons leven vulden, veel beloftes maken en makkelijk verkrijgbaar zijn. Het is zo belangrijk om te weten dat je je huidverzorgingsroutine kunt vereenvoudigen en mooie resultaten kunt verkrijgen, met iets dat de natuur ons biedt, dat je zelf kunt laten groeien en vanuit je eigen voorraadkast kunt maken.

Het team van Huydt zoekt het voor je uit. In ons online magazine vind je unieke recepten, toepassingen en inspiratie.

De oprichter
Elske-San Kortsmit is een Nederlandse onderneemster en schrijfster met een passie om creativiteit te inspireren en geeft om een gezonde, sociale wereld waarin creativiteit en natuur centraal staan.

Oprichter van een breed media- en merchandisingbedrijf dat hoogwaardige producten biedt die passen in een natuurlijke lifestyle. Elske-San heeft een adviserend platform opgericht waarmee ze dagelijks duizenden mensen inspireert zelf natuurlijke cosmetica te maken en een natuurlijke levensstijl na te streven. Haar beauty recepten, wellness routines, tips & tricks deelt zij via blogs, video’s en haar boeken. Eerlijkheid, positiviteit, transparantie en liefdevol zijn de kernwaarden die zij uitdraagt. 

“Het is mijn passie om creativiteit te inspireren. Ik wil graag een gezonde, sociale wereld doorgeven, waarin gezondheid, creativiteit en natuur centraal staan.”

Huydt Emagazine

Unieke beauty recepten, wellness tips en inspiratie voor natuurlijke zelfgemaakte bad- en huidverzorgingsproducten, het Huydt EMagazine geeft jou de inspiratie voor een succesvol natuurlijke en creatieve levensstijl.

Huydt Shop

In de online shop van Huydt vind je natuurlijke, ambachtelijke cosmetica producten, vaak biologisch en COSMOS gecertificeerd. Ook bieden wij een grote collectie ingrediënten en grondstoffen om zelf je natuurlijke beauty producten te maken. Deze producten zijn van hoge kwaliteit en met zorg geselecteerd.

Huydt Boek

Met meer dan 100 unieke beauty recepten, ontwikkeld door Elske-San Kortsmit word je geïnspireerd om zelf aan de slag te gaan om jouw natuurlijke cosmetica producten te maken. Met de ‘Natuurlijke Beauty & Wellness routines’ geeft zij in dit boek mooie voorbeelden hoe een verzorgingsroutine in te delen om een effectief resultaat te verkrijgen om jezelf op een natuurlijke manier totaal te verzorgen en echt te ontspannen.

De I Love serie en de Specials bestaan uit een reeks DIY Natuurlijke Cosmetica geselecteerd per thema, met unieke thema gerichte recepten.
In de serie Werelds word je meegenomen over de hele wereld en maak je kennis met Natuurlijke Cosmetica recepten die typerend zijn voor een land, cultuur of werelddeel.


Huydt is onderdeel van Elske-San Kortsmit Media & Shopping. Een eerlijk, transparant en liefdevol merk. Wij zijn betrokken, positief en respectvol naar elkaar. Wij zorgen graag voor onze klanten en fans en helpen meer dan graag mee aan hun persoonlijke ontwikkeling.

Trends die wij volgen
Bewustwording
Het wordt steeds belangrijker om bewust te zijn van wat wij aan producten gebruiken en de manier waarop wij daarmee de aarde schade toebrengen. Bewust aankopen doen op het gebied van verzorgingsproducten is een onderwerp dat bij steeds meer mensen leeft. Huydt vindt dit een belangrijk onderwerp en probeert haar fans te helpen bij het maken van de juiste keuze wanneer zij op zoek zijn naar eerlijke en natuurlijke producten.

Ambacht
Ook is er steeds meer aandacht voor ambacht en de manier waarop producten die wij gebruiken in ons leven gemaakt worden. Huydt volgt de richting van producten die natuurlijk zijn en op een ambachtelijke vaak handgemaakte manier gemaakt worden. Gemaakt met natuurlijke ingrediënten die niet op dieren getest zijn en niet belastend voor het milieu zijn.

Natuurlijk
Huydt besteed veel aandacht aan de ingrediënten die gebruikt worden voor de verzorgingsproducten die wij aanraden. Wij adviseren natuurlijke ingrediënten die op een eerlijke wijze verkregen en verwerkt worden.

Creativiteit
Huydt wil creativiteit inspireren. Wij vinden dat creativiteit helpt persoonlijke ontwikkeling en een sociaal leven te bevorderen.

Vind bij Huydt de inspiratie die je nodig hebt om een succesvol, natuurlijk en creatief leven te leven. Weet wat je gebruikt en gebruik Huydt, dat wat de natuur ons biedt.