Over Huydt

Unieke recepten, toepassingen en inspiratie voor natuurlijke huidverzorging en wellness. Huydt helpt jou bij het ontwikkelen van een zo goed en mooi mogelijk leven en biedt inspiratie op het gebied van natuurlijke schoonheid, wellness, cultuur, natuur en een slow en mindful leven.

Huydt staat voor echte natuurlijke verzorging en biedt een unieke reeks met natuurlijke cosmetica ingrediënten. Al duizenden jaren gebruiken mensen kruiden, oliën, boters en meer natuurlijke ingrediënten om de huid te genezen, te verzorgen en te voeden. We hebben huidverzorging bereid met kruiden, oliën en boters zoals we voedsel bereiden in de keuken, waarmee we ons eigen lichaam ondersteunen om een ​​sterke, gezonde en veerkrachtige huid te creëren. Pas in onze recente geschiedenis zijn we het contact met de natuur een beetje kwijtgeraakt, omdat kant en klare schoonheidsproducten ons leven vulden, veel beloftes maken en makkelijk verkrijgbaar zijn. Het is zo belangrijk om te weten dat je je huidverzorgingsroutine kunt vereenvoudigen en mooie resultaten kunt verkrijgen, met iets dat de natuur ons biedt, dat je zelf kunt laten groeien en vanuit je eigen voorraadkast kunt maken.


Huydt Emagazine

Unieke beauty recepten, wellness tips en inspiratie voor natuurlijke zelfgemaakte bad- en huidverzorgingsproducten, het Huydt EMagazine geeft jou de inspiratie voor een succesvol natuurlijke en creatieve levensstijl. Je vindt er unieke recepten, toepassingen en inspiratie.

Huydt Shop

In de online shop van Huydt vind je natuurlijke, ambachtelijke cosmetica producten, vaak biologisch en COSMOS gecertificeerd. Ook bieden wij een grote collectie ingrediënten en grondstoffen om zelf je natuurlijke beauty producten te maken. Deze producten zijn van hoge kwaliteit en met zorg geselecteerd.

Huydt Boek

Met meer dan 100 unieke beauty recepten, ontwikkeld door Elske-San Kortsmit word je geïnspireerd om zelf aan de slag te gaan om jouw natuurlijke cosmetica producten te maken. Met de ‘Natuurlijke Beauty & Wellness routines’ geeft zij in dit boek mooie voorbeelden hoe een verzorgingsroutine in te delen om een effectief resultaat te verkrijgen.


Huydt is een eerlijk, transparant en liefdevol merk. Wij zijn betrokken, positief en respectvol naar elkaar. Wij zorgen graag voor onze klanten en fans en helpen meer dan graag mee aan hun persoonlijke ontwikkeling.

Trends die wij volgen
Bewustwording
Het wordt steeds belangrijker om bewust te zijn van wat wij aan producten gebruiken en de manier waarop wij daarmee de aarde schade toebrengen. Bewust aankopen doen op het gebied van verzorgingsproducten is een onderwerp dat bij steeds meer mensen leeft. Huydt vindt dit een belangrijk onderwerp en probeert haar fans te helpen bij het maken van de juiste keuze wanneer zij op zoek zijn naar eerlijke en natuurlijke producten.

Ambacht
Ook is er steeds meer aandacht voor ambacht en de manier waarop producten die wij gebruiken in ons leven gemaakt worden. Huydt volgt de richting van producten die natuurlijk zijn en op een ambachtelijke vaak handgemaakte manier gemaakt worden. Gemaakt met natuurlijke ingrediënten die niet op dieren getest zijn en niet belastend voor het milieu zijn.

Natuurlijk
Huydt besteed veel aandacht aan de ingrediënten die gebruikt worden voor de verzorgingsproducten die wij aanraden. Wij adviseren natuurlijke ingrediënten die op een eerlijke wijze verkregen en verwerkt worden.

Creativiteit
Huydt wil creativiteit inspireren. Wij vinden dat creativiteit helpt persoonlijke ontwikkeling en een sociaal leven te bevorderen.

Vind bij Huydt de inspiratie die je nodig hebt om een succesvol, natuurlijk en creatief leven te leven. Weet wat je gebruikt en gebruik Huydt, dat wat de natuur ons biedt.