Home Over Huydt

Over Huydt

Handgemaakte, natuurlijke verzorging voor huid, haar en een duurzaam leven. Unieke recepten, toepassingen, cosmetica en inspiratie voor natuurlijke huidverzorging en wellness. Huydt helpt jou bij het ontwikkelen van een natuurlijke levensstijl. Omdat je hiermee niet alleen goed voor jezelf zorgt, maar ook voor de planeet.

Al duizenden jaren gebruiken mensen kruiden, oliën, boters en meer natuurlijke ingrediënten om de huid te genezen, te verzorgen en te voeden. We hebben huidverzorging bereid met kruiden, oliën en boters zoals we voedsel bereiden in de keuken, waarmee we ons eigen lichaam ondersteunen om een ​​sterke, gezonde en veerkrachtige huid te creëren. Pas in onze recente geschiedenis zijn we het contact met de natuur een beetje kwijtgeraakt, omdat kant en klare schoonheidsproducten ons leven vulden, veel beloftes maken en makkelijk verkrijgbaar zijn. Het is zo belangrijk om te weten dat je je huidverzorgingsroutine kunt vereenvoudigen en mooie resultaten kunt verkrijgen, met iets dat de natuur ons biedt, dat je zelf kunt laten groeien en vanuit je eigen voorraadkast kunt maken.

Missie
Onze missie is om mensen te laten genieten van natuurlijke cosmetica en te leren hoe je jezelf op een natuurlijke manier kan verzorgen. Wij willen de mogelijkheid bieden om te kiezen voor luxe, verpakkingsvrije cosmeticaproducten die gemaakt zijn met natuurlijke ingrediënten die niet schadelijk zijn voor de planeet, dier en mens.

Visie
‘Het is onze passie om mensen te inspireren een natuurlijk leven in te vullen en zo een gezonde en sociale wereld door te geven waarin natuur, mens en dier centraal staan.’

Imago
Een eerlijk, transparant en liefdevol merk. Wij zijn betrokken, positief en respectvol naar elkaar. Wij zorgen graag voor onze klanten en fans en helpen graag mee aan hun persoonlijke ontwikkeling.


Leerplatform

Huydt is het grootste leerplatform van Nederland en België voor natuurlijke verzorging van huid, haar en een duurzaam leven. Leer alles over het zelf maken van natuurlijke verzorgingsproducten voor huid en haar en het ontwikkelen van een duurzaam, bewuster leven. Met een lidmaatschap op Huydt krijg je onbeperkt toegang tot de beste recepten en heb je toegang tot alle premium artikelen.

Emagazine

Iedere maand lees je nieuwe recepten en artikelen over natuurlijke verzorging van huid en haar en een duurzaam leven. Omdat Huydt jou graag helpt met het invullen van een liefdevol natuurlijk leven dat betekenis heeft. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en wordt automatisch op de hoogte gehouden wanneer er weer een nieuw thema online staat.

Productlijn

Huydt biedt een unieke reeks met natuurlijke cosmetica producten. In de online shop van Huydt vind je alle producten uit de huydt-collectie. De producten zijn van hoge kwaliteit en met zorg geselecteerd. Natuurlijke ingrediënten waarmee je zelf natuurlijke verzorgingsproducten maakt. Maar ook luxe natuurlijke cosmetica producten die waarmee je jezelf op een natuurlijke manier mee verzorgt of cadeau geeft.


Trends die wij volgen

Bewustwording
Het wordt steeds belangrijker om bewust te zijn van wat wij aan producten gebruiken en de manier waarop wij daarmee de aarde schade toebrengen. Bewust aankopen doen op het gebied van verzorgingsproducten is een onderwerp dat bij steeds meer mensen leeft. Huydt vindt dit een belangrijk onderwerp en probeert haar fans te helpen bij het maken van de juiste keuze wanneer zij op zoek zijn naar eerlijke en natuurlijke producten.

Ambacht
Ook is er steeds meer aandacht voor ambacht en de manier waarop producten die wij gebruiken in ons leven gemaakt worden. Huydt volgt de richting van producten die natuurlijk zijn en op een ambachtelijke vaak handgemaakte manier gemaakt worden. Gemaakt met natuurlijke ingrediënten die niet op dieren getest zijn en niet belastend voor het milieu zijn.

Natuurlijk
Huydt besteed veel aandacht aan de ingrediënten die gebruikt worden voor de verzorgingsproducten die wij aanraden. Wij adviseren natuurlijke ingrediënten die op een eerlijke wijze verkregen en verwerkt worden.

Creativiteit
Huydt wil creativiteit inspireren. Wij vinden dat creativiteit helpt persoonlijke ontwikkeling en een sociaal leven te bevorderen.