Houd je nagelriemen gehydrateerd door ze regelmatig in te smeren met een nagelriemcrème. Hierdoor drogen ze niet uit en zullen ze niet inscheuren. Ze zien er gezond en mooi uit. De combinatie van cacaoboter en kokosolie geven een lekkere geur aan deze nagelriemcrème, die helemaal natuurlijk is.
Hoe maak je een Nagelriemcrème?
Ingredienten
RECEPT VOOR 1POTJE
2el kokosolie
1tl cacaoboter
Benodigdheden
afsluitbare pot
digitale weegschaal
pan
warmtebestendige kom
Zo maak je het
- Je begint met het smelten van de boters. Dit doe je volgens de au bain-marie methode. Vul een pan met een klein laagje water en zet deze op een laag vuur. Zet hier bovenop de warmtebestendige kom. Doe de kokosolie en de cacaoboter in de warmtebestendige kom en laat ze zachtjes smelten.
- Zodra de boters volledig gesmolten zijn, haal je de kom van de pan en giet je het gesmolten mengsel in een afsluitbaar potje. Laat de nagelriemcrème volledig afkoelen en je kunt hem gaan gebruiken.
Hoe te gebruiken
Masseer de nagelriemen zo vaak als nodig met de nagelriemcrème voor zachte, gehydrateerde nagelriemen.
Heb je dit natuurcosmetica recept gemaakt?
Laat ons weten wat je ervan vindt! Laat hieronder een reactie achter en deel jouw foto op Instagram met #mijnhuydt
Je begint met het smelten van de boters. Dit doe je volgens de au bain-marie methode. Vul een pan met een klein laagje water en zet deze op een laag vuur. Zet hier bovenop de warmtebestendige kom. Doe de kokosolie en de cacaoboter in de warmtebestendige kom en laat ze zachtjes smelten. 2. Zodra de boters volledig gesmolten zijn, haal je de kom van de pan en giet je het gesmolten mengsel in een afsluitbaar potje. Laat de nagelriemcrème volledig afkoelen en je kunt hem gaan gebruiken. Hoe te gebruiken
Masseer de nagelriemen zo vaak als nodig met de nagelriemcrème voor zachte, gehydrateerde nagelriemen.
Ingredients
Instructions
Notes