Home Kennis & OntwikkelingTips & Tricks Wat Is Een Douchestomer en Waarom Zou Ik Het Gebruiken

Wat Is Een Douchestomer en Waarom Zou Ik Het Gebruiken

door Elske-San Kortsmit

Wist je dat essentiële oliën in het oude Egypte al in stoomkamers werden gebruikt om herstel van ziekte of vermoeidheid te ondersteunen. r gaat niets boven de rustgevende werking van essentiële oliën van eucalyptus, lavendel of pepermunt om mensen te helpen stress te verminderen, rust en ontspanning te verbeteren. Met douchestomers kun je van jouw badkamer thuis een spa-achtige omgeving creëren.

Een douchestomer is eigenlijk een soort bruisbal voor onder de douche. Het bruist en geeft een geweldige geursensatie af tijdens het douchen. Een douchestomer is ook heel eenvoudig in het gebruik, je plaatst er gewoon één op de vloer van je douche, en zodra er water op komt, begint hij te bruisen en komen de krachtige essentiële oliën vrij in de lucht.

Belangrijk: Wees voorzichtig met de olie die op de douchevloer terecht komt, dit kan glad zijn. Vanwege de hoge concentratie essentiële oliën zijn ze niet geschikt om in bad te gebruiken

Waarom zou je een Douchestomer gebruiken?
Veel mensen nemen een bad om stress te verminderen en te ontspannen, maar wat doe je als je geen badmens bent of als je gewoon niet genoeg tijd hebt om een ​​lang bad te nemen. Een douchebeurt kan een geweldig moment zijn om tot rust te komen, stress te verminderen en te ontspannen. Of je nu ‘s ochtends of ‘s avonds een douche neemt, neem wat extra tijd om echt te genieten van dit moment en plan in gedachten hoe je dag gaat verlopen of reflecteer op hoe het vandaag is vergaan. Een douchestomer helpt een omgeving te creëren die wellness en ontspanning uitstraalt en moedigt aan op focus en helderder te denken.


Dit vind je vast ook leuk

Laat een Comment achter