Gedroogde bloemen

Huydt

Huydt staat voor echte natuurlijke verzorging en biedt een unieke reeks met natuurlijke cosmetica ingrediënten. Al duizenden jaren gebruiken mensen kruiden, oliën, boters en meer natuurlijke ingrediënten om de huid te genezen, te verzorgen en te voeden. We hebben huidverzorging bereid met kruiden, oliën en boters zoals we voedsel bereiden in de keuken, waarmee we ons eigen lichaam ondersteunen om een ​​sterke, gezonde en veerkrachtige huid te creëren. Pas in onze recente geschiedenis zijn we het contact met de natuur een beetje kwijtgeraakt, omdat kant en klare schoonheidsproducten ons leven vulden, veel beloftes maken en makkelijk verkrijgbaar zijn. Het is zo belangrijk om te weten dat je je huidverzorgingsroutine kunt vereenvoudigen en mooie resultaten kunt verkrijgen, met iets dat de natuur ons biedt, dat je zelf kunt laten groeien en vanuit je eigen voorraadkast kunt maken.

Gedroogde Lavendel

Gedroogde lavendelbloemetjes, 100% puur, onbewerkt en vrij van toevoegingen. Lavendel heeft een zachte, bloemige geur en helpt te kalmeren en ontspannen.

Gedroogde Lavendel >>

Gedroogde Calendula

Gedroogde calendula, ook bekend als goudsbloem is 100% puur en vrij van additieven. Is zeer gezond voor de huid.

Gedroogde Calendula >>

Gedroogde Kamille

Gedroogde kamille, 100% puur en vrij van additieven. Is zeer zacht en heeft een rustgevende werking.

Gedroogde Kamille >>

Gedroogde Roomse Kamille

Gedroogde roomse kamille, 100% puur en vrij van additieven. Ideaal om te gebruiken in huidverzorging en zelfs geschikt voor de (over)gevoelige huid.

Gedroogde Roomse Kamille >>

Gedroogde Rozenknoppen

Gedroogde rozenknoppen, 100% puur en zonder additieven in een intens roze kleur. Rozenknoppen hebben een heerlijke zachte bloemige geur.

Gedroogde Rozenknoppen >>

Gedroogde Rozenblaadjes

Gedroogde rozenblaadjes, 100% puur met een heerlijke bloemige en zoete geur.

Gedroogde Rozenblaadjes >>

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*