Essentiële oliën

Huydt

Huydt staat voor echte natuurlijke verzorging en biedt een unieke reeks met natuurlijke cosmetica ingrediënten. Al duizenden jaren gebruiken mensen kruiden, oliën, boters en meer natuurlijke ingrediënten om de huid te genezen, te verzorgen en te voeden. We hebben huidverzorging bereid met kruiden, oliën en boters zoals we voedsel bereiden in de keuken, waarmee we ons eigen lichaam ondersteunen om een ​​sterke, gezonde en veerkrachtige huid te creëren. Pas in onze recente geschiedenis zijn we het contact met de natuur een beetje kwijtgeraakt, omdat kant en klare schoonheidsproducten ons leven vulden, veel beloftes maken en makkelijk verkrijgbaar zijn. Het is zo belangrijk om te weten dat je je huidverzorgingsroutine kunt vereenvoudigen en mooie resultaten kunt verkrijgen, met iets dat de natuur ons biedt, dat je zelf kunt laten groeien en vanuit je eigen voorraadkast kunt maken.

Lavendel Essentiele olie

Lavendel essentiële olie heeft een kalmerende en ontspannen werking en bevordert de nachtrust. Het heeft een zacht frisse en bloemige, licht kruidige geur.

Lavendel Essentiele olie >>

Eucalyptus Essentiele olie

Eucalyptus essentiële olie heeft een verkwikkende en verhelderende werking en staat bekend om zijn verzachtende werking op de luchtwegen. Het heeft een verkwikkende menthol geur.

Eucalyptus Essentiele olie >>

Pepermunt Essentiele olie

Pepermunt essentiële olie heeft een verkoelend en verfrissend effect en verbetert de concentratie. Het heeft een verkwikkende, zoete menthol geur.

Pepermunt Essentiele olie >>

Tea Tree Essentiele olie

Tea tree essentiële olie heeft een zuiverende en helende werking en geeft ondersteuning aan het immuunsysteem. Het heeft een frisse, opwekkende geur.

Tea Tree Essentiele olie >>

Zoete Sinaasappel Essentiele olie

Zoete sinaasappel essentiële olie heeft een ontspannende werking en brengt je terug in balans. Het heeft een zoete, zacht frisse geur.

Zoete Sinaasappel Essentiele olie >>

Citroen Essentiele olie

Citroen essentiële olie heeft een verlichtend effect op je luchtwegen en bestrijdt vermoeidheid, geeft een mentale boost en verbetert je stemming. Het heeft een frisse zoete geur.

Citroen Essentiele olie >>

Frankincense Essentiele olie

Frankincense essentiële olie heeft een rustgevende en verkwikkende werking en zorgt voor totale ontspanning. Het heeft een fijne kruidige, houtachtige wierrook geur.

Frankincense Essentiele olie >>

Kaneel Essentiele olie

Kaneel essentiële olie heeft een verwarmende en ontspannen werking en zorgt voor een positieve mindset. Het heeft een zoete en kruidige geur.

Kaneel Essentiele olie >>

Rozemarijn Essentiele olie

Rozemarijn essentiële olie heeft een zuiverende en ontspannende werking en stimuleert een positieve instelling en het concentratievermogen. Het heeft een frisse, kruidige geur.

Rozemarijn Essentiele olie >>

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*