Boters

Huydt

Huydt staat voor echte natuurlijke verzorging en biedt een unieke reeks met natuurlijke cosmetica ingrediënten. Al duizenden jaren gebruiken mensen kruiden, oliën, boters en meer natuurlijke ingrediënten om de huid te genezen, te verzorgen en te voeden. We hebben huidverzorging bereid met kruiden, oliën en boters zoals we voedsel bereiden in de keuken, waarmee we ons eigen lichaam ondersteunen om een ​​sterke, gezonde en veerkrachtige huid te creëren. Pas in onze recente geschiedenis zijn we het contact met de natuur een beetje kwijtgeraakt, omdat kant en klare schoonheidsproducten ons leven vulden, veel beloftes maken en makkelijk verkrijgbaar zijn. Het is zo belangrijk om te weten dat je je huidverzorgingsroutine kunt vereenvoudigen en mooie resultaten kunt verkrijgen, met iets dat de natuur ons biedt, dat je zelf kunt laten groeien en vanuit je eigen voorraadkast kunt maken.

Shea boter

Biologisch en ongeraffineerde Shea boter is een voedingsrijke cosmetische boter boordevol vitamines A, E en antioxidanten. Het geeft de huid een diepe hydratatie, beschermt én stimuleert de celvernieuwing van de huid. Shea boter kan helpen een droge, jeukende en zelfs zeer droge gebarsten huid te herstellen en te kalmeren. Ook is Shea boter effectief bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, donkere vlekken, littekens en zwangerschapsstriae en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Ook kan het gebruikt worden op de hoofdhuid of het haar. Dit is een halfzachte boter die smelt bij huidcontact. Gebruik Shea boter dagelijks direct op de huid of het haar of als ingrediënt in recepten voor huid- en haarverzorging. Omdat deze Shea boter ongeraffineerd is en met de hand wordt gemaakt, heeft het een rokerige geur en kunnen er batchvariatie zijn. Shea boter is veganistisch en veilig voor alle huidtypes.

Shea boters >>

Cacaoboter

Biologische en ongeraffineerde Cacaoboter is een luxe, zeer voedende en hydraterende boter voor de huid. Het is een vaste boter die rijk is aan antioxidanten, vitamines en vetzuren die diep in de huidlagen doordringen om te hydrateren, de elasticiteit van de huid te verbeteren en te beschermen. Vanwege het hoge gehalte aan vitamine K en E gaat het huidveroudering tegen en helpt het littekens, striae en rimpels te verminderen. Cacaoboter bevat polyfenolen, dit is een speciaal type antioxidant dat de collageenproductie stimuleert en de huid versterkt. Gebruik deze veganistische boter direct op de huid of het haar of als ingrediënt in recepten voor huid- en haarverzorging.

Cacaoboters >>

Mango boter

Koudgeperste Mango boter is een 100% natuurlijke boter, rijk aan antioxidanten en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Het helpt littekens te vervagen en huidverouderig tegen te gaan. De vetzuren en vitamines in Mango boter voeden de huid en zorgen dat deze soepel en elastisch blijft, donkere vlekken vermindert en helpt de huid te zuiveren. Deze zeer zachte en hydraterende boter is een uitstekende keuze voor de gevoelige huid en veilig voor alle huidtypes. Mango boter kan direct op de huid of het haar worden gebruikt of als ingrediënt in recepten voor huid- en haarverzorging.

Mango boters >>

Kokum boter

Koudgeperste Kokum boter is een 100% natuurlijke harde boter boordevol voedingsstoffen en antioxidanten die de droge beschadigde huid voeden en helpen herstellen. Het is een lichtgewichtige boter die smelt zodra het in contact komt met de huid en wordt gemakkelijk opgenomen waardoor de huid zacht en gehydrateerd aanvoelt zonder een vettig laagje achter te laten. Veilig voor alle huidtypes. Gebruik veganistische Kokum boter direct op de huid of het haar of als ingrediënt in recepten voor huid- en haarverzorging.

Kokum boters >>

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*