Home HuidverzorgingHaar Suikerspray Voor Strandhaar

Suikerspray Voor Strandhaar

door Elske-San Kortsmit

Wanneer je het haar wat meer grip én glans wil geven dan is het prettiger voor het haar om te werken met een suikerspray in plaats van een zoutspray, die bekend staat om het vormgeven van die gewilde strandlook. Met suikerspray geef je het haar niet alleen meer structuur, ook krijg je de losse haarplukjes en babyhaartjes netjes in een staart of knot. Hoewel je met suikerspray niet de serieuze grip krijgt die je met een zoutspray wel krijgt, trek je met een suikerspray geen vocht uit je haar wat met zoutspray weer wel het geval is. Je kunt het vergelijken met een haarlak die een lichte fixatie geeft.

Ingrediënten
RECEPT VOOR 80ML
1 eetlepel suiker
1 theelepel kokosolie
1 theelepel aloe vera
75ml water

Benodigdheden
sprayfles
eetlepel
theelepel

Zo maak je het
1. Doe alle ingrediënten in een sprayfles en schud stevig door elkaar om alles te mengen.

Spray de suikerspray op droog of handdoekdroog haar en kneed je haarlokken van onderaf omhoog om meer beweging te krijgen in het haar.

Heb je toch wat meer grip in het haar nodig om een stoere beachlook te krijgen, probeer dan het recept voor de zoutspray.

Gebruik de sprays niet in combinatie met hittestylingstools zoals stijltangen of krultangen, de ingrediënten kunnen verbranden en het haar beschadigen.


Heb je dit beauty recept gemaakt?
Laat ons weten wat je ervan vindt! Laat hieronder een reactie achter en deel jouw foto op Instagram met #mijnhuydt.

Dit vind je vast ook leuk

Laat een Comment achter