Bietensap

door Elske-San Kortsmit

Rode bieten zijn een geweldige bron van ijzer, kalium en antioxidanten en staan daarom bekend als een echte beautyfood. De reinigende eigenschappen van de rode biet zorgen voor een rustigere huid en een mooie uitstraling. Ze hebben ook een ontgiftende werking. Door de toevoeging van kurkuma aan dit sap geeft het ook een ontstekingsremmende werking. En het is lekker!

Hoe maak je een Bietensap?

Ingredienten
PORTIE CA. 300ML
4 rode bieten
1 sinaasappel
2 duimen verse kurkumawortel

Benodigdheden
glas
mes
slowjuicer

Zo maak je het

  1. Verwijder de schil van de sinaasappel en van de kurkumawortel. Snij de rode biet in grove stukken. Doe alle ingrediënten in een slowjuicer en pers het sap eruit.

Heb je dit recept gemaakt?
Laat ons weten wat je ervan vindt! Laat hieronder een reactie achter en deel jouw foto op Instagram met #mijnhuydt

Bietensap

Print
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

Ingredients

  • PORTIE CA. 300ML
  • 4 rode bieten
  • 1 sinaasappel
  • 2 duimen verse kurkumawortel
  • Benodigdheden
  • glas
  • mes
  • slowjuicer

Instructions

 

1.        Verwijder de schil van de sinaasappel en van de kurkumawortel. Snij de rode biet in grove stukken. Doe alle ingrediënten in een slowjuicer en pers het sap eruit.

Dit vind je vast ook leuk

Laat een Comment achter