Adverteren

Bereik de doelgroep van huydt

Het is onze passie om creativiteit te inspireren. Wij willen een gezonde sociale wereld doorgeven, waarin creativiteit, natuur, mensenrechten en dier centraal staan.

Huydt is een bron voor praktische informatie, inspiratie en de juiste adviezen voor het helpen ontwikkelen van een natuurlijke levensstijl. Voor wie graag tijd besteed aan gezondheid, verzorging en zelfontwikkeling en niet weet waar nu de juiste tools te vinden, zoekt het team van huydt dit voor je uit.

Wij zijn een eerlijk, transparant en liefdevol merk. Wij zijn betrokken, positief en respectvol naar elkaar. Wij zorgen graag voor onze klanten en fans en helpen meer dan graag mee aan hun persoonlijke ontwikkeling.

In het Online Magazine Huydt vind je unieke recepten, toepassingen en inspiratie voor natuurlijke producten en wellness.

EMagazine | 1x per maand | bereik 180 lezers | 80+ abonnees
Website | 1000+ pageviews per maand | 500+ unieke bezoekers per maand
Nieuwsbrief | Maandelijks | 2400+ abonnees


Advertentiemogelijkheden website

€125,- excl. BTW Banner groot homepagina. Deze blijft 12 weken staan.
€105,- excl. BTW Banner klein sidebar. Deze blijft 12 weken staan.
€95,- excl. BTW Advertentie banner Nieuwsbrief
€75,- excl. BTW Advertorial Nieuwsbrief: Een advertentie in onze Nieuwsbrief bestaat uit een titel en tekst van maximaal 160 tekens, een foto en doorlink naar jouw website. Deze uiting heeft dezelfde opmaak als de redactionele blokken, alleen komt boven de positie ‘advertentie’ te staan.

Advertentiemogelijkheden EMagazine

€645,- excl. BTW Dubbele hele pagina A4 formaat.
€375,- excl. BTW Hele pagina A4 formaat.
€220,- excl. BTW Halve pagina.
€35,- excl. BTW Pagina met advertenties kleiner dan een 1/4 pagina.

Vermelding op de website door middel van een artikel onder het kopje ‘DOEN’
€180,- excl. BTW eenmalig. Deze blijft minimaal 1 jaar staan, mogelijkheid tot jaarlijks verlengen.


Zodra je je webshop of ervaring hebt aangemeld via onderstaand formulier, zal deze worden gekeurd. We bekijken bij alle aanmeldingen of het onderwerp en de originaliteit van je website bij Huydt en haar fans past. Het advertentiebedrag wordt vanaf het moment dat je geplaatst bent, dit is doorgaans binnen een maand na je aanmelding, vooruit gefactureerd voor een heel jaar. Je ontvangt hiervan een factuur zodra je online staat op Huydt en dit laten wij natuurlijk aan je weten middels een berichtje van ons. 

Door onderstaand formulier in te vullen en te versturen, ga je akkoord met bovenstaande werkwijze en ontvang je na goedkeuring de factuur. Wil je liever eerst persoonlijk contact of meer informatie ontvangen? Mail het Huydt team: info@huydt.nl.

Aanmeld formulier ‘DOEN RUBRIEK’ vermelding


Wanneer u op aanmelden klikt dan gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden.