Home Abonneren

Abonneren

door Elske-San Kortsmit
Account Info
Enter a valid email address
Already have an account?
Membership Plans

Leer alles over het zelf maken van natuurlijke verzorgingsproducten voor huid en haar en het ontwikkelen van een duurzaam, bewuster leven. Met een lidmaatschap op Huydt krijg je onbeperkt toegang tot de beste recepten op het gebied van natuurlijke verzorging. En heb je toegang tot alle premium artikelen over o.a. natuurlijke huidverzorging, ecologisch schoonmaken en bewust eten en leven.

Enorm aanbod aan recepten
Onze website bevat meer dan 1000 recepten die voor iedereen uitvoerbaar zijn. Met een lidmaatschap krijg je toegang tot al deze downloadbare recepten in pdf-formaat, maar ook ebooks in leuke thema’s en instructievideo’s met duidelijke uitleg hoe je een recept kunt maken. Met een lidmaatschap kun je niet alleen recepten bekijken en downloaden. Je krijgt ook toegang tot honderden artikelen over allerlei onderwerpen die jou inspireren een natuurlijk leven in te vullen.

Abonneevoordelen

✓ Onbeperkt toegang tot de beste recepten
✓ Gratis 12 recepten downloaden per maand (pdf)
✓ Toegang tot alle premium artikelen
✓ Korting op Huydt producten
✓ €3,25 per maand
✓ Looptijd 1 jaar

Huydt Online Magazine

Natuurlijke verzorging voor huid en haar. Unieke recepten, toepassingen en inspiratie, Huydt staat voor echte natuurlijke verzorging & wellness en biedt een unieke reeks met natuurlijke cosmetica ingrediënten. Leer alles over het zelf maken van natuurlijke verzorgingsproducten voor huid en haar en het ontwikkelen van een duurzaam, bewuster leven. Omdat je hiermee niet alleen goed voor jezelf zorgt, maar ook voor de planeet.

Na deze periode kan je maandelijks opzeggen. Jouw bestelling kan je binnen 14 dagen annuleren.