Home Word lid van Huydt

Word lid van Huydt

Met een lidmaatschap op Huydt krijg je onbeperkt toegang tot alle recepten en premium artikelen over natuurcosmetica, plantaardig eten en inspiratie over het ontwikkelen van een bewuster leven.

Kies je abonnement

Huydt Premium Jaar
26,50 / jaar
✓ Toegang tot alle premium artikelen
✓ 10% korting op ebooks

Huydt Premium Maand
2,95 / maand
✓ Toegang tot alle premium artikelen

Over Huydt

Handgemaakte, natuurlijke verzorging voor huid, haar en een duurzaam leven. Unieke recepten, toepassingen, cosmetica en inspiratie voor natuurlijke huidverzorging en wellness. Huydt helpt jou bij het ontwikkelen van een natuurlijke levensstijl. Omdat je hiermee niet alleen goed voor jezelf zorgt, maar ook voor de planeet.

Al duizenden jaren gebruiken mensen kruiden, oliën, boters en meer natuurlijke ingrediënten om de huid te genezen, te verzorgen en te voeden. We hebben huidverzorging bereid met kruiden, oliën en boters zoals we voedsel bereiden in de keuken, waarmee we ons eigen lichaam ondersteunen om een ​​sterke, gezonde en veerkrachtige huid te creëren. Pas in onze recente geschiedenis zijn we het contact met de natuur een beetje kwijtgeraakt, omdat kant en klare schoonheidsproducten ons leven vulden, veel beloftes maken en makkelijk verkrijgbaar zijn. Het is zo belangrijk om te weten dat je je huidverzorgingsroutine kunt vereenvoudigen en mooie resultaten kunt verkrijgen, met iets dat de natuur ons biedt, dat je zelf kunt laten groeien en vanuit je eigen voorraadkast kunt maken.

Missie
Onze missie is om mensen te laten genieten van natuurlijke cosmetica en te leren hoe je jezelf op een natuurlijke manier kan verzorgen. Wij willen de mogelijkheid bieden om te kiezen voor luxe, verpakkingsvrije cosmeticaproducten die gemaakt zijn met natuurlijke ingrediënten die niet schadelijk zijn voor de planeet, dier en mens.

Visie
‘Het is onze passie om mensen te inspireren een natuurlijk leven in te vullen en zo een gezonde en sociale wereld door te geven waarin natuur, mens en dier centraal staan.’

Imago
Een eerlijk, transparant en liefdevol merk. Wij zijn betrokken, positief en respectvol naar elkaar. Wij zorgen graag voor onze klanten en fans en helpen graag mee aan hun persoonlijke ontwikkeling.